Het aan- of verkopen van een woning is een ingrijpende en spannende beslissing in Uw leven. Er komen meer emoties en moeilijke beslissingen bij kijken dan U waarschijnlijk in eerste instantie zou denken.  Ook moet U rekening houden met de inbreng van ieder gezinslid. Uw woning is een belangrijke plaats voor het realiseren van Uw gezinsgeluk, niets voor niets gesymboliseerd in ons logo. Een keuze, meestal voor jaren, en U wilt de juiste beslissing nemen.

 

Als bemiddelend vastgoedmakelaar begrijpen wij maar al te goed de onzekerheden waarmee U te maken heeft en U vind hier in ons een deskundige gesprekspartner waarbij U zich thuis zal voelen. Vanzelfsprekend nemen wij U onder ander de zorgen uit handen van de wettelijk voorgeschreven documenten, publiciteitswerk en het opstellen van de overeenkomst. Maar wij doen nog veel meer.

 

Klik op de onderstaande onderwerpen voor uitgebreide informatie over onze werkwijze:

 

-          Informatie voor de VERKOOP VAN UW EIGENDOM

-          Informatie voor de AANKOOP VAN UW EIGENDOM

 

Door de enorme evolutie van het internet en de toegang van gegevens en vergelijkende informatie, wij hebben o.a. rechtstreeks toegang tot het Kadaster, is ons werkgebied niet meer plaatsgebonden zoals dit vroeger was.

Wij zijn een door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (B.I.V.) erkende Vastgoedmakelaar en gehouden aan deontologische en ethische gedragscodes wat U de garantie geeft op een vakkundige en correcte professionele begeleiding bij Uw aan- of verkoop.