EEN EIGENDOM KOPEN

 

Onderzoek uw financiële mogelijkheden

Voor u op zoek gaat naar een vastgoed, doet u er goed aan te informeren naar uw financiële mogelijkheden. Zo heeft u een idee van de prijscategorie waarin u kunt zoeken. Vraag naar onze modules voor een gemakkelijke berekening.

Het bezichtigingsbezoek

Als u interesse heeft in een pand dat wij aanbieden begint U met een bezichtigingsbezoek. Bij een nieuwbouw verzorgen wij een uitgebreide presentatie en maakt U zelf kennis met de aannemer. Vergelijken op internet is toch een andere ervaring dan aanwezig zijn in het pand zelf. U ontwikkeld een gevoel bij de ruimtes en de verdere mogelijkheden van het pand m.b.t. uw wensen en verlangens.

Wij geven u graag een uitgebreide rondleiding door het vastgoed. U kunt het grondig bekijken en de staat controleren van de structuur, het schrijnwerk, het dakgebinte en de technische installaties.

En is een keer niet genoeg, dan gaan we gewoon een tweede of zelfs een derde keer met u mee!

Renovering of verbouwing

Bij een te renoveren pand, of als u aan verbouwingen denkt, doet u er goed aan om u te laten begeleiden door een architect of een aannemer. Zij adviseren u over de omvang van de werken en kunnen u een raming van de renovatie- of verbouwingskosten geven.